onsdag 2 februari 2011

Magsjuk

Är inte alls speciellt kul. Framförallt när kalendern är full med massa som man vill och borde göra och nu orkar man inte göra något alls och till råga på allt lyser solen ute och det är underbart väder och jag skulle ha haft kort dag. Jaja men det kan man inte göra mycket åt så går det när man arbetar inom förskolan, och jag är specialist på att dra på mej bakterier. Så inatt har jag knappt sovit alls kroppen har värkt, magen har gjort ont och illa har jag mått. Kan säga så här det kom väldigt plötsligt jag satt och pratade med Maria hemma medan hundarna åt och helt plötsligt mådde jag illa. Har nog aldrig sett Maria försvinna så fort hemifrån mej, det brukar mer vara jag som försvinner hucksflux, men igår kom hon ut fort, hahaha. Så idag blir det soffan, tv och sova. Det är tur att jag har en mamma som är BÄST, just nu är hon ute med Engla så hon får någon promenad idag sen blir det bara gården för henne. Pärla hon nöjer sej med att tugga lite på sin filt som aktivitet.

Igår hade Pärla och Engla lyxpyx och fick vara hos Sandra, det var länge sen som Engla var där och hon blev bara så GLAD när hon insåg att vi skulle dit. Så de slapp att vara ensamna igår med utan var där hemma och hade mys och bus hela dagen innan det var dags för veterinären med Pärla för vaccination. Sandra sa några väl valda ord igår som verkligen värmde om min lilla ängel. Hon tyckte att hon hade utvecklats så mycket positivit den senaste tiden och blivit mer kontaktsökande och glad och det är så underbart att höra, då ser man att jobba lönar sej och som jag skrev i måndags ge sin valp tid är aldrig fel det ger dem bara tid att skapa en trygghet och relation till en. Nu kom min mamma hem efter promenaden och säger att Engla är den ängel hon är och att hon går så FINT i koppel nu och det är samma sak där, tid och träning ger resultat!
Till helgen var resa till Uddevalla där min äldsta bror bor med famlij planerad och jag gör inget annat än och ligger här och hoppas på att det ska gå vägen men frågan är om de vill ha magsjukebesök, men det får vi la se i morgon. Annars kommer Tikka (Pärla och Lykkas mamma) hem på fredag med pärlas syster. Tikka ska nämligen komma till Västervik på lite semester hos mej och det ska verkligen bli mysigt och det är ett privilegium verkligen att få ha henne här hemma. Hon kommer nog att lära Engla massa om trygghet och stabilitet, sen är ju Tikka alltid Tikka och hon har gett mej två helt underbara valpar/hundar så inga tårar fälls för att få ha henne här!
Tikka
Nej nu blir det vila, sova och kurera mej så får vi se vad detta leder till...

Trevlig vårdag!!!