onsdag 2 mars 2011

2 barns mor...hmm

Syskona bus!!
Ja lite av det livet har jag testat på idag och jag tror det kommer dröja innan jag försätter mej i den situationen på heltid. Ja jag vet det stod hundträning och en eftermiddag/kväll på klubben egentligen på dagens planering efter jobbet men eftersom Lia oturligt nog hade fått feber så var det inte längre aktuellt och stackars Annika dras med sin krockade nacke fortfarande så då rycker mamma Lisa in. In med hela min drös i bilen och ut till skogen, fortfarande ingen regskylt och ingen bur till hundarna, KANON! Vad händer då för att toppa dagen, jo farbror blå står och letar jobb på vägen ut från stan och då insåg jag ganska fort, jaha snart är han här och rätt hade jag. Dröjde inte länge innan han stoppade mej, men jag hann kliva ur bilen ta fram den trasiga reg skylten innan dom ens kommit ur bilen. De skrattade och jag förklarade hela historien och att den inte får plats i den nya skylthållaren, då upptäcker de lilla farmen i framsätet och först ser de inte Pärla men snart dyker hon upp bakom ratten med sitt söta ansikte och där fortsatte då historien om bagageluckan och krockskadan på hela vänstersidan. De fick även med i rapporten Lias sjukdom och barn som var tvungna att bli hämtade. Haha ja det är tur att man kan charma sej ur vissa situationer och polisen tyckte att jag skulle ta dom 1500kr jag egentligen skulle ha lagt på böter till att ge till mina hundar, men jag förklarade att bilen lagas inte gratis och dom måste också ha den om de inte ska ligga sådär hela tiden!!

Jaja väl hos Lia byttes den fantstiska volvon ut mot meceders jeep. På dagis parkerar jag som jag alltid gör närmast möjliga lagligt eller inte, så cykel parkeringen så perfekt ut, personalen kanske inte riktigt delade min åsikt men men. In efter Isak som förvånade nog blev glad över och se mej och att få följa med hem. Sen när jag snurrat runt sisådär 3 varv så hittade jag Hampus också. Kan ju säga så här försök aldrig knäppa en barnstol med en annan unge på höften om du inte kan knäppa dom. Ja så bara få fast Isak tog väl sisådär 5 min, återigen hade nog personalen ganska roligt åt mej, men det bjuder jag på. Just när jag stod där och fifflade kom jag på vad Alexandra sa till mej när Alicia var liten och jag inte kunde knäppa hennes barnstol, "Lisa du kan inte skaffa barn förren du kan knäppa fast dom i bilen." Japp och nu kan jag det men inte några barn påväg ändå så långt framtiden kan tänka.
Ja ser dom här två någorlunda normala ut nånstans?? =)

Eftermiddagen gick och barnen och jag var ute i skogen med alla hundarna. Nadja och Engla lekte en aningens förmycket vuxenlekar så till slut trodde jag att jag skulle lämna en av dem i skogen, framförallt när man har en 3åring som går och frågar vad de gör och varför får de inte får göra så? Bra svar på det hittade jag inte riktigt men han nöjde sej efter ett tag. Underbart var det och småtrollen är så goa tills de får se mamma för då är jag dissad och bortglömd. När familjen lämandes sov iaf den minsta och den största var påväg mamma Lia sov nog innan jag hade kommit ut på stora vägen. Inte lätt och vara sjuk och ha två småbarn och vara ensam men som tur är kommer gubben hennes hem över helgen iaf så får vi se nästa vecka.
Pärla och Tikka i ful fart i skogen på promenad, skönt och komma ut och SPRNIGA=)

Projektet flytt till Stockholm är i full rullning, boende sökande går framåt och Lisa K jobbar på som bara den för att jag så fort som möjligt ska ha tak över huvudet och en hem till mej och mina hundar. Längtar verkligen så tills jag får börja packa och känna att detta kommer bli av och JAG Lisa Björkgren verkligen ska flytta till vår huvudstad. Så till nästa helg när jag kommer hoppas jag på att jag kan titta på alternativen jag har så lite saker kan börjas tas med upp under mars när jag åker massa gånger. Vill ha första april NU!!!
För första gången i mitt liv ska jag och vill jag inte fly från Västervik och jag har inte jagat iväg mej själv utan ödet har skapat min dröm och jag har valt att ta stegen i rätt riktning men gud så jag kommer sakna mina fina och underbara vänner jag har haft länge och dom nyfunna här istan <3

Mitt i allt annat som händer runt om har jag nästan glömt bort att jag fyller år på fredag och att Niklas och Beatha kommer hem och firar mej då. Något annat stort med detta är att jag inte har önskat mej något förutom 2 böcker på rean, jaja sen hus i sthlm, bil och hundpsykologutbildningen men alla dom sakerna har alla tackat nej till att ge mej förstår inte varför. Jo dock lovade 2 barn mej på jobbet att jag skulle få en ny bil av deras pappor för att de målade på möblerna så jag får väl se vad de säger och fall det kommer någon bil till mej på fredag, troligen inte =)
Lias otroligt fina hus med ett läge av guld, funderar på om jag ska flytta ut dit mina sista veckor i Västervik..Hmmm tåls att tänka på?! =)

Puss & Godnatt