söndag 21 november 2010

Underbara helg..

Vi började lördagen med en härlig sovmorgon, det var nog behövligt för både mej och Engla. Sen blev det stan, av någon konstig anledning kom jag på att hon knappt gått på stan trotts att vi bor mitt i..hhmmm!? Så det bidde stan och lite affärssocialisering för mej och Engla. Än så länge är hon så liten så man kan ta in henne i affärerna och det är en grym träning i både passivitet och socialt. Hon är så grymt duktig min lilla tjej, där visar hon inget av sin lite mer "rädda" sida, trots massa folk, barn, hundar och ljud. När vi sen kom hem tvär "dog" hon på sin kudde, hon blev bara SÅ trött av denna träning.

Jag hade sen en trevlig eftermiddag med middag på Sahara med, Veronica, Emma, Annika och barnen. Det var en mycket trevlig stund. Herregud i sommras var det mer "när åt jag inte på Sahara?" nu fick vi vända på fråga och "när var det sist vi var där?". Det är sjukt hur man lägger om sitt liv så fort det blir höst och mer mörkt. När det är sommar och ljust är allt så mycket enklare och dygnen känns så mycket längre. Då kunde man hinna med både skogen, och middag ute och kvällshäng efter kl.18 innan man var trött, nu är det inte ens en tanke att göra något efter kl.18 om man inte tagit tag i det innan. Gud så slö man är!!


Leia, Engla & Tyson <3

Sen gick vi hem och tog efterrätten med marängschwiss. Barnen låg så snällt och tittade på film och hundarna var hur underbara som helst, Tyson gjorde klart och tydligt klart för oss att Leia kommer börja löpa SNART. Dock vet vi inte vad lille Aragons juckande på Tyson betydde för han ska då inte löpa ;) Efter lite god dricka och "Heartbreak hotell" gick jag och Veronica ner på stan en sväng. Ja även om man inte är ute mycket så hinner det inte förändras så mycket under tiden heller så man behöver ju inte ha panik över att missa något. Sen när jag kom hem skrämde jag halvt ihjäl Engla, hon låg och sov så himlans gott på sin kudde i hallen och hon vaknade med sånt ryck när jag öppnade dörren, stackars lilla tjej som varit så snäll och tyst. Men hon återfann sej när hon insåg att det var matte som var i den svarta vinterjackan.
Engla <3
Imorse begav vi oss ut i skogen med Lina, Leia och Bosse för lite träning. Idag skulle vi testa på personspår på lite skoj sen skulle vi försöka tipsa varandra om lite apportering som vi både försöker hanka oss fram på och utveckla våra töser med. Det gick KANON verkligen för Engla på personspåret och kom på att hon hade en nos att arbete med och gick rakt på, matte blev så stolt. Passivitet träningen börjar att ta sej och hon blir bättre och bättre på det. Idag när hon hade hämtat dummyn tryckte hon verkligen upp den till mej och det var så underbart att se <3

Sen har vi haft valpbesök idag av Majken, Nemo gjorde allt för att få henne och leka med det gick lite siså där hon fattade inte riktigt hans teknik men det kommer. Engla tittade mest och nosade på henne sen gick hon och la sej på sin kudde och sov. Mycket för min lilla tjej med ibland.
Dock har vi hunnit med och friséra Nemo!
Vinterfin =)
Sen har det varit en riktigt slappar eftermiddag för oss två, en matte med värk behövde vila och en tränad och trött Engla tackade inte nej till det. Engla håller just nu på att tappa massa tänder och en hänger på tre kvart det hjälper inte med ben eller lek att få den att lossna, men det kommer. Hon bara växer och växer, just nu växer benen och dom växer verkligen. Det är så kul med valpar och se dem växa de förändras så himlans mycket och de kan se så roliga ut under denna tid!!
På tal om att det, att det är så underbart att se valpar växa så har kära Wintergold's öppnat en alldeles egen blogg till deras sista kull så man verkligen kan följa deras utveckling, SÅ mysigt är det <3
Tikka (Lykkas mamma) med sina 6 underbara valpar på kennel Wintergold's!

Ikväll blir det söndags mys hos Maria och Majken <3