lördag 27 november 2010

Heshet och värk...

Flygande Ängel <3
...känns som det är två återkommande saker i mitt liv som jag börjar bli VÄLDIGT trött på just nu. Igår blev det till att vara hemma och vara tyst, det var ju bara jag och hundarna så det gick la väl bra. Tanken var ju att jag skulle ha försökt att plugga lite också men kan säga att det gick sisådär, mitt huvud vill inte riktigt ta sej an dessa böcker och enorma frågor. När snön ligger så fint ute är jag Lisa Björkgren inte gjord för att sitta inne och vara sjuk och plugga, nej, nej, nej jag vill ut och leka i snön och gå med Engla. Så en lite promenad blev det igår iaf, den räckte gott och väl för Engla för hon hade både Nemo, Leia, Mynta och Aragon, sen hade vi tomten med oss också...
Sen hittade vi en snötomte i skogen vid namn Sviktor ;)


Något som är positivt med snö förutom att man blir mycket piggare och vill vara ute massa så är det snövallarna, det gör att lösträningen på gångbanor är mycket enklare för hon är invallad. Kanon, det gäller att inte se vallarna som något hinder som man ska ta sig över med bilen, utan ett hinder för hunden att ta sig över till bilarna =)
Idag har det varit en heldag och jag tror inte min kropp ville det riktigt. Vi har varit några stycken från hundklubben i Kristdala och pysslat lite, så nu är Engla iaf två "fina" leksaker rikare. Hon skulle ha fått en ruggbyformad dummy men det bidde inte riktigt resultatet, mattes tålamod och händer orkade inte med det. Så här kan ni se vad det blev istället, det är väl helt glasklart vad det är, eller??!!
Innan pysslet hann vi med en promenad i Blankaholm hos "tantera" och deras monster, jag och Veronica hade ju som alltid med oss våra. Engla var mycket skeptisk till att leka med Saffran (Leonberger) i början, men sen så plöjde dom snö som inga andra. Min lilltjej börjar tuffa på sej <3

Imorgon MÅSTE jag ta tag i skolan och jag har inget val, men dock ska jag hinna med julskylting och mys mys med Engla för en tuff vecka väntar för mej och min kropp och mitt huvud känner inte riktigt att det är dags för det. Jag skulle nog bara behöva få vara en vecka eller två med lugn och ro med hundar och skog, natur och SNÖ. Men men så ser inte verkligeheten ut för mej, men kanske en dag blir det så.
Jag har iaf fått svar på mitt stipendiumsökande och det finns 32st som jag kan söka som är aktuella för mitt ändamål så det känns väldigt kul faktiskt. Så i morgon ska jag börja knåpa ihop något riktigt bra brev så lite pengar kan börja rulla in och jag kan nå en dröm och en värld där jag kan kontrollera min värk.

Nu blir det film...
Ta hand om dej själv och tänk att DU alltid är viktigast,gör alltså inte som jag är specialist på..