söndag 14 november 2010

Underbar helg i Sthlm

Tikka (Lykkas mamma) & Bilbos valpar..<3
Ni som känner mej, förstår ju att jag absolut inte föll för dess?! Hmmm
I fredags blev det Idol-kväll med Linda och Texas, för att sedan sova många timmar för att orka med en träningsdag ute i Vallentuna. Lördagen var fullspäckad hos familjen Karlsson, apporteringskurs, valptittbesök, valpkurs och sen jag och Engla på det. Tur att det är en flexibel familj som man känner sej välkommen hos hur mycket det än är =)
Engla&Morris <3
Vi började med lite kontakt och stadgaträning, innan Engla skulle få smaka på duva. Det blev en hel del passivitet också vilket är jättebra för damen här, men som tur var fanns det både snö och massa långt gräs som hon kunde roa sej med. När man är 4 månader kan man helt enkelt inte stå still så länge, men vi jobbar på det. Sen blev det som sagt dags att få testa att hämta fågel, hon hade noga studerat de andra vuxna duktiga hundarna, men hon behövde ytterligare lite synintryck av Morris. Men sen gick det med full fart, dock lärde hon sej att man inte ska bära dom i fötterna det är inte det bästa greppet =) Matte var så stolt, så stolt så över sin lilla ängel <3
Det var verkligen jättekul att träffa er andra som var med på kursen, alltid lika roligt att byta erfarenheter och kunskap med trevliga hundkunniga ägare!!!


Sally (Lykkas syster) & Engla
 Sen blev det hundmys med Morris, Engla och Sally hemma i huset, medans Håkan och Elisabeth tog hand om blivande valpköparena. Tanken var sen at vi skulle följa med på lite valpkurs men av någon anledning så fastande jag och Elisabeth där i hallen och hade en lång och växlande diskussion. Tur att man väljer uppfödare som är ungefär lika "konstig" som en själv <3


Engla & bror Morris
Eftermiddagen och kvällen blev fylld med forever/aloe vera prata och sen såklart HUND!! Vad sjutton, hur kan man inte prata hund med dessa människor. Så nu är planerna smida och klara =) Tack för en sjukt lärorik och underbar lördag, syns snart igen!!!

Väl tillbaka i Bromma blev det lördagsmys med pizza och tvhäng. Kanske inte ens behöver säga det med det fanns en tvåbent och en fyrbent som var grymt trött och somnade gott och tidigt.
Innan det var dags och åka hem blev det lek och bus för Texas och Engla i leran i hundhagen.


Nu är vi hemma och jag MÅSTE plugga och läsa jämställdhet tills i morgon, känner helt ärligt mer för mat, tv, sängen och vila, mem men fått så mycket annat som jag velat denna helg man kan inte få allt har jag hört..

Hoppas alla ni har haft lika bra helg som oss..
Tack & Godnatt från mej och Engla <3