söndag 17 oktober 2010

Kvalitetsdag!!

UNDERBART!
Vi börjar denna underbara höstdag med strålande sol och en tur runt lillön med frukost. Veroncia och jag packar in hundarna (Lykkis fick tyvärr stanna hemma, inga skogpromenader innan operation =( ) och åkte och handlade frukost och begav oss till Gränsö och lillön. Helt fantastiskt väder och två superpigga hundar och två mindre pigga mattar som vaknade till liv sakta men säkert. Frukost blev det på klipporna vid nästintill vindstilla vatten och klartblå himmel, kan man ha en bättre start på dagen??? Inte i min värld iaf!!




 
 Lionking
VS
Lionqueen


  
Väl hemma blev det att placera sej vid datorn igen och knåpa ihop det sista på examinationsuppgiften. Inledning och avslutning skulle skrivas och det sista skulle puttsas till, det skulle bli klart och det blev det =) Skickade iväg det ikväll och känner mej faktiskt nöjd med arbetet, hade inte kunnat gjort det bättre iaf. Sen vet jag ju inte om det är gjort på det sättet som läraren menade och vill ha det, men det är meningen att jag ska lära mej nått ;) Jag fixade även till allt inför nästa delkurs som börjar på måndag, inte lite papper som ska skrivas ut och sorteras och då har vi inte ens börjat...Denna delkurs handlar om hållbar utveckling, tyvärr så har vi studenter skövlat en hel skog genom bara föreläsningsmaterial till den, ILLA! Jag tog mej även tid att sortera och fixa till allt material vi använt till denna delkurs så nu är väl allt i sin ordning och de första högskolepoängen verkar vara plockade för mej, GÖTT!!!!
Lykka försökte lära Engla äta morötter, gick lite sisådär kan vi säga!!
 Kvällen tillbringades med Maria och Emelie. Vi lagade så underbart god
 mat och drack gott med trevligt sällskap precis så som en lördagskväll ska vara. Länge sen vi satte oss ner och hade lite kvalitetstid oss tre emellan så det var på tiden =)


I eftermiddags hann jag och mina kära hundar med lite träning oxå, kanske ingen som är förvånad, ledig en hel dag brukar innehålla träning i min värld. Vi tog oss en "promenad" där kontakt, position, ställande under gång (för Lykka, Engla har inte riktigt hunnit komma dit av någon anledning), och sitt (lagom anvancerad övning för Engla). Allt detta med mötande människor och inga koppel i bostadområde, säger bara en sak, absolut inget skryt för då går allt åt fanders, MINA HUNDAR DOM KAN DOM!!

Godnatt och hoppas alla ni andra har haft en lika underbar oktoberdag som vi <3