söndag 17 oktober 2010

Fortsatt kvalitetshelg....

Fina tjejer i gräset och frosten..
Idag bidde det ingen frukost på gränsö men en fin promenad i morgonsolen och frosten blev det iaf. Lykka var så pigg i sin kropp idag, kan dock bero på att hon trängt bort sin matte från sin välbehövliga värmemadrass. Men jag kan offra det en natt för hennes skull. Tjejerna fick leka lite i stadsparken och det blev lösträning på trottoarerna för lilla Engla, Lykkis hon går på som vanligt =)

Vid kl.13 bar det iväg till Willys för att handla inför aktiveringskursen med grillning. Våra egna troll var ju tvungna att komma ut lite först innan det blev deras tur, så vi kollade av slingan nere på VO. Det blev en helt underbar eftermiddag i skogen med hundar och deltagare. Engla fick till ett par så fina hämtningar av leksak av Albin i skogen och sen ett kanon avlämning till mej. Nu får jag ta tag i lite apportering också kan inte bara snöa in på min tävlingslydnad om det finns så goda resurser ;)
Grillning över öppen eld och krov på pinne var sjutton inte igår som man gjorde det blev en riktigt mysig känsla. Lykka såg till att förse sej med korv hon också, tur att det finns barn med på kursen ;)
Tack deltagare och föräldrar för en fin oktobersöndag!!!
Ja, barnen Kaos i centrum =)
Nu blir det Ensam mamma söker och en god natts sömn för i morgon blir det många timmar i skolan med delkurs intro, så hjärnan måste vara tömd för att vara klar för korvstoppning i morgon!!!