fredag 15 oktober 2010

Fredag igen....


Ja vi började dagen med en försovning, vi skulle möta upp famlijen (Veronica och Tyson) men riktigt så bidde det inte. Alla tre sov så himla gott när Vewe ringde och väckte oss, då blev det lite bråttom kan man säga. Promenaden blev inställd så det blev en kortis för oss. Lykka fick testa sitt nya fina täcke på morgonpromenaden, det var hur bra som helst. Engla tyckte dock att snörena som sitter på var jätteroliga att gå och dra i för det var resår i, dock inte lika uppskattat av Lykka och mej. 
Lykkas nya fina täcke som verkar göra henne lite mer smidig..
 Engla skulle få tillbringa förmiddagen hos Uffe och OlleBolle (9årig clumber spaniel) så hon skulle slippa vara själv. När jag hämtade henne var hon så glad och nöjd och Oliver och Engla hade så kul =) Skönt när man har så trygg hund som finner sej och trivs hos folk man själv litar på och trivs med.
Tack Uffe och Oliver för hjälpen!!

Engla, den flygande skotjuven!!

I skolan idag blev det VFU redovisning, den gick jättebra trots att hjärnan är total tom efter allt skrivande de senaste dagarna. Dock höll jag på och somna för jag är så sjukt trött så ikväll blir det en tidig kväll, för i morgon blir det datorn och arbetet SKA bli klart!!!   
 
Engla tar sej ett varv på stan =)
Lunch bidde det på stan med systrarna Svensson med kusin och kära Christian fick lite oförberett bli barnvakt åt Engla och Lykka. Meningen var att de skull vara ensamna medans vi fick i oss lite mat, men han råkade komma hem från jobbet och möttes inte bara av en lite söt lurv (Tyson) utan två super glada golden tjejer också. Hans glädje kanske inte var direkt överväldigad men, han får skylla sej själv när han kommer hem så där tidigt från jobbet.
Hur kan man inte blir SUPERglad av att mötas av dessa??
    För att ta vara på solen riktigt idag när vi inte kan ge oss ut i skogen, satte vi oss mot väggen hemma på gården och verkligen gottade ner oss. Tjejerna turades om att ligga i knät och ha kvalitetstid med matte. Sjukt underbar tid det där, det är värt mer än något annat och ger mej massa energi.
Nu har storasyster lärt lillasyster att dricka vatten ur vattentunnan =)

Nu blir det fredagsmys och Idol!!
Lykka & mattetid <3