onsdag 3 augusti 2011

Tillbaka...

Ja nu är ordningen återställd och mina gyllene och jag befinner oss nu mer i vårt hem igen efter en sommar fullt med äventyr och roliga händelser. Efter vårens alla jobbiga stunder och tråkiga händelser så har sommaren bjudit på så mycket mer roligt. Visst har många dagar känts som en halv evighet när ensamheten har varit som värst men samtidigt så har glädjen över höstens alla spännande nyheter varit stor. Sommaren för mej och mina tjejer har som ni vet inneburit resa till Malmö och bästaste Ida. Sen packades det om och bilen fick styras mot västkusten där bror med hela familjen väntade. En vecka där och sen hem igen till Stockholm för lite jobb och lata kvällar hos familjen Winthersén. När dagis dörren var låst och hundarna hämtade fredag v.28 så packades väskorna igen för nu väntade Västervik, Visfestival, Astrid Lindgrens Värld, båtturer och sist men inte minst bröllop. Två helt sjukt underbara veckor har flugit förbi oss och mitt och hundarnas batteri har laddats för fullt av äka vänners kärlek och familjens otroliga energi. Vad kan vara bättre än vänskap, kärlek och familj i sommar värmen?!

För att avsluta denna sommar och sista veckan i ledighet så följde mamma med hem hit ett par dar och sen kommer huvudpersonen i familjen Kaos på besök med busfröet Leia som ska få visa framfötterna i utställningsringen. En sak är säkert, Engla ska nog inte vara allt för nära om Annika vill att Leia ska gå på alla fyra tassarna och betee sej hyffsat ;) Inte nog med att två underbara männsikor hemifrån besöker mej så kommer det bli bebis mys och fikastunder med Theresia i solen!!!

Så nu efter många och långa stunder utan någon som helst uppdatering ifrån oss i Gyllene lycka så är vi tillbaka i vardagen. Och nu är vi här för att stanna och det känns så himlans skönt! Både hundar och jag njuter av att vara HEMMA, trots att hemma alltid kommer vara i Västervik så är detta nu mitt alldeles egna hem <3

Hoppas eran sommar har varit precis lika underbar som min och ni har lapat i er de få soltimmar som vädergudarna har givit oss. Men det blir väl augusti/septembervärme som de senaste åren innan en svinkall vinter och massa snö faller redan i november ;) Men nu glömmer vi dagisbarnens alla vintervantar och overoller och tänker på sandaller som väntar nästa vecka när jobbet sätter igång!