söndag 15 januari 2012

Underbara söndag


Tänk vad så lite kan ge så mycket, det är svårt innan att förstå att även de enklaste sakerna kan bli enormt energigivande. Efter en riktigt god natts sömn vaknar jag till ett par minus grader, lite sol och alldeles vindstilla, vilket det inte har varit de senaste dagarna. Det var alldeles perfekt för en ute dag i skogen och massa lek för Engla med Jaffa.
Barn och hundar på äventyr....

Tänk att tre fina ungar och två vilda hundar och en super mamma kan vara det bästa sällskapet en helt vanlig söndag. Det behövs bara lite korv och bröd, en grill, lite snö och en skog sen kan det bara inte gå fel. Trots att både skidor, pulkor, grill och massa annat skull med så blir det bara bra när det är enkelt. Det är verkligen så att det blir inte jobbigare än man själv vill se det. Tänker ofta på det och det är så lätt att man gör allt så svårt och jobbigt istället för att bara göra det och då blir det lätt och bra. Njut av de fina korten på ett par enkla timmar i "Stockholms" skogen.....
Finaste lilla H <3

Vi ser ju iaf vem som det är stil på, Jaffa kan inte alls detta med att posa inför kameran som lilla fisförnäma Engla är specialist på..

Även här ser vi ju vem som har stilen, Engla gör allt för att hjälpa A upp för backen medans Jaffa tuggar pinne. Kanske är det nyhetens behag för Engla och Jaffa rätt trött på barnen men det hör inte hit, utan det är Engla som är hjälten ;)

Jag hoppas att ingen ser vad Engla, hjälten med stil styr med här.....

Engla hälsade lite på Blixten med efter att länge stått och glott in i buren, hmm kanske skulle köpa mej en kanin kompis till Engla?

Men i dag var det lätt och det kändes som hemma i västervik där jag ofta tillbringade tid i skogen med hundar och kompisars barn och bara hade en toppen dag och det var precis vad vi hade idag. Så nu sitter jag här hemma och njuter i min one piece och ser på två trötta gyllene som ligger utslagna på golvet. Ja Engla fick med sej kompisen Jaffa hem idag, det var ju väldigt gulligt att jag får passa henne när hon löper och är knasknäpp men vad gör man inte för Engla och Fridas skull =)
MYS <3

Så ikväll kommer det bara bli en skön söndagskväll med mys framför tv en härlig kvällspromenad i kyla och sen ska det väl lagas någon mat oxå. Ska bara komma på vad och när detta projekt ska ta form, det är nog det tråkigaste med att vara singel, det är detta jävla mat lagande till sej själv och ätandet i ensamhet, bläää. Tur att jag har ett jobb där maten serveras och sällskap finnes, toppen det. Men jag ska nog re ut kvällens matlag oxå, det bästa är när det blir matlådor för då slipper man tänka nån annan dag =)
120115